Maïs catalan
Posted: 07 Oct 2015 23:09
Au gré de mes recherches j'ai trouvé un site catalan qui offre des variétés de légumes régionaux.
Et comme mes connaissance en catalan font concurrence au néant, j'ai du mal à décrypter. Il me semble que c'est un maïs doux (le mode de culture je connais, pas nécessaire de traduire)
Il y a t'il un catalanophone chez lokanova ? (Zea mays je comprend c'est le nom scientifique)
BLAT DE MORO de la TIA MARIA
Zea mays
Origen: Vinya del Rei, Alella. Pau Gutiérrez.
Aquesta varietat fa unes panotxes de mida mitja i gra groc, molt dolç i pell imperceptible. S’aconsella no treure les fulles que envolten la panotxa per coure a la brasa, és exquisit.
Sembra: a l’abril, a 20cm, i al juliol ja es pots collir pel consum en tendre.
Lloc i any de collita: Les Refardes, Mura (Bages), 2012
Sembra: a l’abril, a 20cm, i al juliol ja es pots collir pel consum en tendre.
Lloc i any de collita: Les Refardes, Mura (Bages), 2012
Et comme mes connaissance en catalan font concurrence au néant, j'ai du mal à décrypter. Il me semble que c'est un maïs doux (le mode de culture je connais, pas nécessaire de traduire)
Il y a t'il un catalanophone chez lokanova ? (Zea mays je comprend c'est le nom scientifique)
BLAT DE MORO de la TIA MARIA
Zea mays
Origen: Vinya del Rei, Alella. Pau Gutiérrez.
Aquesta varietat fa unes panotxes de mida mitja i gra groc, molt dolç i pell imperceptible. S’aconsella no treure les fulles que envolten la panotxa per coure a la brasa, és exquisit.
Sembra: a l’abril, a 20cm, i al juliol ja es pots collir pel consum en tendre.
Lloc i any de collita: Les Refardes, Mura (Bages), 2012
Sembra: a l’abril, a 20cm, i al juliol ja es pots collir pel consum en tendre.
Lloc i any de collita: Les Refardes, Mura (Bages), 2012