Vijesti / News

Forum for English and all other languages.

Moderators: kokoyaya, Beaumont

Post Reply
Nykkjen
Guest

Vijesti / News

Post by Nykkjen »

Za Mateja, u relativno bliskoj budućnosti:

Mali boxić za razmjenu informacija (tako da se ne moramo tražiti po raštrkanim porukama).
Može i na drugim jezicima (english, espa˝nol, norsk, deutsch, whatever).

OK?[/b]
bambino
Membre / Member

Post by bambino »

Fine by me Lucija.... :lol:

Jel učiš svoj norveški kaj?....ja tupim po nizozemskom i ne da mi se baš jer ima katastrofalan izgovor i to me ubijá, de verdad...

aha...si vidla kak je moja tema vrlo dobra ona sa slavenskim jezicima, i made it yeahhhhhhhhhhhhh hehehhehe

vidimo se, pa-pa
Nykkjen
Guest

Post by Nykkjen »

I'm back!

O Tini
Ušla je u uži krug, ali nije prošla. Prošla je bivša cura od njenog dečka.

O norveškom
Naučila sam, KONAČNO, izgovor. Seciram onu knjigu malo po malo. Računam da ću do kraja desetog mjeseca biti ko native speaker. ;)

O morskim psima
Pitala ja lokalnog čovjeka tamo kod sebe ima li morskih pasa, očekujući da će me utješiti. Reko on:
"Često dođu, ali nema za njih dovoljno velike ribe, pa izgladne brzo i slabi teturaju naokolo. Ribari ih obično umlate veslima" !!!!! :(

Bok
bambino
Membre / Member

Post by bambino »

hello nykjjen....

ja sam se vratio s mora, ovo ljeto bio sam zaokupljen braticima iz sydneya kod kojih sam ja bio prije puno-puno godina (10/11 mozda)Njeno ima je lucija(14 i pol) a on je Bruno(13)

danas sam skroz u bedu, palo je puno suza jer su otisli natrag u Aussie, a ja nikako da idem ponovo njima jer se jako rijetko vidimo :cry: :cry:

No, evo i lijepe vijesti jer je tema nazvana "Vijesti": starci su mi obecali da cemo ici svi zajedno za 2 god. tamo :D :D :D :D

Vidim da si zanimljivo provela ljeto, meni je ovo bilo jedno od najljepsih, trenutno jedno od najtuznijih, ali proci ce....
znas kaj mi je rekla kad je odlazila: da obozava sve hrvatsko, ali najbolje od hrvatskog je sto matej zivi tamo :cry: šmrc, šmrc

vidimo se u subotu!!!!!!!!
Post Reply