traduction en français vie de Zorica Brunclick

Bienvenue sur le forum Freelang.com !

Moderators: kokoyaya, Beaumont, Sisyphe

Post Reply
Christiane
Guest

traduction en français vie de Zorica Brunclick

Post by Christiane »

Na snimanje emisije izdavačke kuće “Gold”, Zorica Brunclik je došla sa ćerkom Miljanom i njenim suprugom, koji žive u Makedoniji. Pošto su se njih dvoje upoznali preko interneta, pretila im je da će njihovo dete pretplatiti na sve kanale, kupiti mu kompjuter, povezati na internet čim se rodi... Pa da vide kako je njoj bilo!
Pevačica se smejala i šalila. Samouverena, odrešita, u jarkim, vedrim bojama, sva je blistala. Kolege su joj prilazile, pozdravljale je, častile komplimentima i nju i njene pesme... A ona nije mogla da se načudi! Četiri godine, većina kolega je Zoricu izbegavala... Za svaki slučaj! Hvaljena i kuđena, voljena i omražena, osporavana i dizana u nebesa, uvek intrigantna, ponovo je u centru pažnje...
Zorica Brunclik: Dugo su mnoge kolege izbegavale i mojom ulicom da prođu! Bilo je to posle perioda besomučnog ulagivanja... Ne želim više da se vraćam u prošlost, niti da se time trujem. Uglavnom, moja ulica je ponovo prometna kao nekada. Kolege me više ne izbegavaju, neki su čak počeli i da svraćaju kod mene. Znači da smo moja porodica i ja ponovo uzorni građani, da smo rehabilitovani!
Post Reply